Erreka usi glisante automate

Inapoi
0761 029 401
0773 378 353

Erreka usi glisante automate

Garantie 12 luni Garantie extensibila

Comanda acum

Usi speciale din aluminium cu un canat sau duble.

Masuratorile cadru sunt 45mm latime x înaltime 53mm.
Usi automate glisante:
-asigura estetica transparenta a intrarilor cu usi din sticla.
-foarte fiabile.
Sunt  fabricate din material rezistent la uzura si cu frecare redusa deosebit de efficient. Deschiderea usii are  de asemenea, o suprapunere rotunjita,ceea ce reduce posibilitatea de deteriorare din cauza prinderi.  Pentru sigilare în miscare, ea are, de asemenea, un cadru cu margini rotunjite si o etansare perie,facând astfel sistemul mai închis ermetic.  Sistemul de profil utilizat, de asemenea, permite automatizarea sa.

Modelul COMPACT este proiectat pentru a oferi o etanșare optimă , împreună cu robustețe și un aspect elegant . Este modelul ideal pentru zonele aglomerate de tranzit în cazul în care oamenii sunt cu cărucioare de cumpărături sau care transportă valize ( aeroporturi , gări, supermarket-uri , etc.) . Acest model oferă , de asemenea, cea mai mare eficiență energetică , deoarece are un cadru de suprapunere care împiedică aerul să iasă atunci când ușa este închisă .

Modelul COMPACT permite oricărui tip de sticlă care urmează să fie montat ( de la STADIP la geam termopan ) , iar instalarea sa este la fel de simplu ca și cu orice ușă Erreka ( snap-in sistemul de profil ) , care reduce foarte mult timpul de asamblare.

Distribuitor autorizat

Showroom in Bucuresti

Confectii porti

Peste 7 ani de experienta

Acoperire nationala