Erreka Usi Rotative

Inapoi
0761 029 401
0773 378 353

Erreka Usi Rotative

Garantie 12 luni Garantie extensibila

Comanda acum

Usi rotative

Gama BIRA de usi rotative si curbate Erreka a fost proiectata pentru a indeplini si cele mai exigente cerinte atat din punct de vedere functional, cat si estetic, avand caracteristici care garanteaza siguranta, economia de energie si propune un design unic.

Modelul Bira E22 raspunde nevoilor de spatii mari, cu un trafic pietonal intens (pana la 80 de pietoni pe minut) atat pe directia de intrare, cat si cea de iesire, iar designul si economia de energie sunt cerinte obligatorii.

Modelul Bira E23 iese in evidenta prin fiabilitatea sa si siguranta oferita utilizatorului, precum si datorita aspectului sau elegant si functional in acelasi timp, potrivit pentru zone de acces unde stilul si distinctia sunt elemente de baza.

Modelul Bira KRYSTAL E71 combina cerinta de etansare a traditionalelor usi rotative automate cu cea a usilor cu aspect minimalist. Acest model este complementul perfect pentru fatade contemporane unde este necesar un grad ridicat de transparența. Prin utilizarea acestui model barierele vizuale sunt indepartate fara a sacrifica siguranța oamenilor.

Distribuitor autorizat

Showroom in Bucuresti

Confectii porti

Peste 7 ani de experienta

Acoperire nationala