Usi Rotative

usa rotativa

Gama BIRA de usi rotative si curbate Erreka a fost proiectata pentru a indeplini si cele mai exigente cerinte atat din punct de vedere functional, cat si estetic, avand caracteristici care garanteaza siguranta, economia de energie si un design unic.

Usile rotative curbate – circulare, semi-circulare sau curbate sunt concepute pentru a oferi o nota exclusivista intrarilor cu design arhitectural unic, oferind o solutie tridimensionala. Gama larga de produse, cu variatii de design multiple si tehnologia garantata a operatorului si a sistemului de control poate satisface practic toate nevoile prezente si viitoare pentru arhitectura oricarei fatade.

Modelul Bira E22 este potrivit pentru spatii mari, cu un trafic pietonal intens (pana la 80 de pietoni pe minut) atat pe directia de intrare, cat si cea de iesire, iar designul si economia de energie sunt cerinte obligatorii.

Modelul Bira E23 iese in evidenta prin fiabilitatea sa si siguranta oferita utilizatorului, precum si datorita aspectului sau elegant si functional, fiind potrivit pentru zone de acces unde stilul si distinctia sunt elemente de baza.

Modelul Bira KRYSTAL E71 combina cerinta de etansare a traditionalelor usi rotative automate cu cea a usilor cu aspect minimalist. Acest model este alegerea perfecta pentru fatade contemporane unde este necesar un grad ridicat de transparența. Prin utilizarea acestui model barierele vizuale sunt indepartate fara a sacrifica siguranța oamenilor.